Deimantiniai įrankiai
Universalūs deimantiniai pjovimo diskai DELAWAR pagaminti iš aukštos kokybės PREMIUM segmento, kuris pjovimui suteikia efektyvumo ir lengvumo. Tinka pjauti sausu ir šlapiu būdu. Deimantinės DELAWAR gręžimo karūnos naudojamos gręžti elektros ar kitos instaliacijos skylėms betoninėse ar statybinių blokelių sienose. Deimantinės šlifavimo lėkštės pa...
Universalūs deimantiniai pjovimo diskai DELAWAR pagaminti iš aukštos kokybės PREMIUM segmento, kuris pjovimui suteikia efektyvumo ir lengvumo. Tinka pjauti sausu ir šlapiu būdu. Deimantinės DELAWAR gręžimo karūnos naudojamos gręžti elektros ar kitos instaliacijos skylėms betoninėse ar statybinių blokelių sienose. Deimantinės šlifavimo lėkštės pasižymi ilgaamžiškumu ir yra skirtos tiek šlapiam, tiek sausam šlifavimui. Lėkštės dedasi ant kampinio šlifuoklio ir yra tvirtos bei pasižymi dideliu našumu.
Daugiau

Deimantiniai įrankiai  Yra 66 produktų.

Subkategorijos

  • Pjovimui
    Deimantiniai pjovimo diskai DELAWAR pagaminti iš aukštos kokybės segmento, kuris pjovimui suteikia efektyvumo ir lengvumo. Tinka pjauti sausu ir šlapiu būdu. Diskai pjauna lengvai ir beveik neskaldo pjaunamos medžiagos – todėl yra pamėgtas profesionalų.
  • Šlifavimui
    Deimantinės šlifavimo lėkštės pasižymi ilgaamžiškumu ir yra skirtos tiek šlapiam, tiek sausam šlifavimui. Lėkštės dedasi ant kampinio šlifuoklio ir yra tvirtos bei pasižymi dideliu našumu. Puikiai tinka įvairiems paviršiams paruošti, apdailai, kraštų formavimui, betono ir kitų medžiagų sienų paviršių apdailai, šlifavimui.
  • Gręžimui
    Deimantinės DELAWAR gręžimo karūnos pagamintos iš aukštos kokybės PREMIUM segmento. Naudojamos gręžti elektros ar kitos instaliacijos skylėms betoninėse ar statybinių blokelių sienose. Deimantinių karūnų laikikliai yra dviejų rūšių: SDS (10x115mm) – perforatoriams, HEX (12x88mm) – gręžtuvams. Su šiais laikikliais rekomenduojame naudoti DELAWAR kūginius grąžtus (8x120mm).
puslapyje
Rodomi 1 - 36 iš 66 elementų
Rodomi 1 - 36 iš 66 elementų